GOTCHA 2020

Dubbelklik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Xi*Tings
Samen plezier maken, dat is hetgene dat telt!       

GOTCHA

Reeds sinds de jaren tachtig werd deze "urban game" door miljoenen mensen over de hele wereld gespeeld.

Het is dan ook een spel dat je met een haast onbeperkt aantal spelers tegelijkertijd kunt spelen. Maar hoe beter de deelnemers elkaar kennen hoe leuker en spannender het wordt.

Alle deelnemers in dit spel zijn tegelijk "moordenaar en slachtoffer, "jager en prooi".

De sleutelwoorden zijn geheimhouding, argwaan, observatie en actie, en dat gedurende enkele maanden.Van vrijdag 27 maart om 12.00u tot donderdag 14 mei  12.00u gaan meer dan 100 inwoners uit Essen en Kalmthout weer op jacht naar elkaar gewapend met een goed gevuld waterpistool. De bedoeling is om zoveel mogelijk slachtoffers  te maken onder de deelnemers uit het eigen stamcafé.


Voor hen die de strijd aangaan is het uitermate belangrijk om je deelname geheim te houden. Zorg steeds voor een gevuld waterpistool, maar even belangrijk is het om steeds het kaartje op zak te hebben met daarop de naam van jou  slachtoffer. Alleen zo kan je bewijzen dat jij zijn of haar moordenaar bent. Kan je dit niet voorleggen of zijn er naast jou en je slachtoffer nog getuigen van de eliminatie, dan is de "moord" ongeldig en moet je opnieuw op jacht naar dezelfde persoon.


Wanneer je ingeschreven bent zal je voor het begin van het spel van ons een enveloppe ontvangen met daarin jou waterpistool, het spelreglement en een kaartje met daarop de naam van jou slachtoffer en een telefoonnummer van iemand van de organisatie (Xi*Tings).

Dit nummer gebruik je om een selfie, die je samen met jou moordenaar maakt na een succesvolle elimenatie, te versturen. Wanneer er vragen zijn over de spelregels, raadpleeg je steeds je regelement, geraak je er echter niet uit, dan kan je via hetzelfde nummer steeds meer uitleg vragen.

Verlies je je waterpistool of raakt het defect in het heetst van de strijd, dan voorzie je zelf een gelijkwaardig exemplaar.


Wanneer je het slachtoffer bent geworden van een succesvolle eliminatie, dan eindigd het spel hier voor jou en  geef je jou slachtofferkaartje aan jou moordenaar zodat deze op jacht kan naar zijn/haar volgende target.


In volle strijd, met een adrenaline peil dat ongekende hoogten bereikt, vragen wij wel om het niveau van geweld op een aanvaardbaar level te houden.


Het spel einigd voor jou wanneer: je reglementair ben geëlimeneerd, de einddatum van het spel bereikt is of je nog allen overblijft en dus het spel hebt gewonnen.


Wil je deelnemen? Noteer dan je gegevens duidelijk leesbaar op één van de formuliertjes die wij achterlieten bij jou cafébaas. Deelname kost 3€. Dit bedrag deponneer je  in de glazen pot die wij eveneens in jou café achterlieten.

1€ hiervanbeland daarvan in de winnaarspot die uitgereikt wordt op een nog mee te delen datum. (Wordt door ons afgesproken met jou cafébaas en later via SMS aan jou meegedeeld)


Onthoud dat elk moment van de dag een goed moment is om je slachtoffer uit te schakelen maar hou terwijl ook steeds je rug gedekt want hetzelde geld voor jou "moordenaar".HAPPY HUNTING

Het Xi*Tingsteam


Selfies van editie 2019 jeugdwerkers Essen

HAPPY HUNTINGS

Copyright @ All Rights Reserved